Want your
own Fotopage?








 
JONJOE @ GANU FP

By: Jon Joe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Friday, 21-Mar-2008 00:38 Email | Share | | Bookmark
kampungku

1
2
3
View all 4 photos...
hehehe ni bukan kat kg akupun ni klat mane ni tawang bachok ni hehehe tak tau aku nak letak tajuk pe aku letak je kg ku hehehe



Tuesday, 4-Mar-2008 05:57 Email | Share | | Bookmark
Bebas

1
2
3
View all 6 photos...
tak tau apa lagi aku nak update untuk fp ni jadi aku gi la shoot pic2 yang aku rase aku nak ambik hehehe tak tau la bosan beb



Friday, 1-Feb-2008 05:59 Email | Share | | Bookmark
Si comel dari danga river resorts

posing atas atap
posing atas atap 2
posing bawah kereta tolak huhuhu
View all 9 photos...
Ari tu masa kawe balik kg kawe jupo la seekor kucing yang sungguh comel dekat denge chalet kawe menginap. Kawe pe lagi jadikan kucing tu as a model kawe la..pe lagi kucing tupun tunjukkan kehebatannya sebagai model bertaraf international..pe lagi lanse camera kawepun tip tap2 ambik pic kucing tu huhuhu..ni la hasilnyo..




Monday, 31-Dec-2007 10:32 Email | Share | | Bookmark
selamat tahun baru 2008

selamat tahun baru 08
2
aku ucapkan selamat tahun baru pada semua pelawat2 fp aku dan saing2 semolah n aku harap semoga semua dah buat azam baru n diberkati selalu oleh yang maha esa..insyaallah



Friday, 28-Dec-2007 02:25 Email | Share | | Bookmark
titiwangsa

1
2
3
View all 6 photos...
ni pic aku ambik maso kat taman tasik titiwangsa gi joging ari tuh dege adik ipar aku..sajo jah gi joging dinuh lao doh tok joging hehe



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net