JONJOE @ GANU FP

By: Jon Joe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Thursday, 13-Dec-2007 03:05 Email | Share | | Bookmark
rimau

rimau
ni merupakan rimau spesis malaya..spesis ini sekarang semakin pupus dan dilindungi..jadi same2 lak kita melindungi haiwan ini..hehehe



Friday, 16-Nov-2007 10:51 Email | Share | | Bookmark
senja di putrajaya

senja nan merah
senja tak edit tau..
senja..
ni pic aku ambik masa kat putrajaya..mase tu org tengah kursus aji kat ctu kena jalan jauh tau takleh kereta park masuk dlm..letih2.. tapi sebab lame tak gi putrajaya teruskan jugak usaha nak tgk ape yg menarik waktu senje..memang lawa la beb..caya lah..



Monday, 23-Jul-2007 02:57 Email | Share | | Bookmark
darul quran

ke masjid..
dewan kuliah..
senibina masjid
View all 4 photos...
minggu lepas group pesatuan kakitangan islam dbkl (kesedaran) telah membuat lawatan ke darul quran ni..darul quran ni terletak di kuala kubu baru..nama tempat dia tak ingat salah saya ampang pecah..di tempat ini lahirnya golongan tahfiz dalam bidang profesional..bestnye kalu dapat study kat cni sejuk jer..dengan pemandangan tasik puhhhh nyaman sekali dengan keberkatan golongan2 ini..



Thursday, 19-Jul-2007 00:11 Email | Share | | Bookmark
budak cute..

posing manja..
posing atas meja tu..
lagi2 posing atas kete..
View all 5 photos...
ni pic anak2 sedara aku..pic ni aku ambik masa balik kg ari tu jadi takde entry aku nak masukkan aku edit jer ler pic budak2 ni nak aktifkan fp aku hehe best tengok budak2 ni cute sungguh dengan capnye biase ler diaorang bukan retipepun if org pakaikan kena pakai ler bukan diorang reti nak buangpun haha..



Wednesday, 18-Jul-2007 04:50 Email | Share | | Bookmark
mr kl 2007

mr kl 2007
ari tu aku gi tengok contest mr kl 2007 tak ingat bile minggu lepas kut..ade le membe aku masuk jadi aku try ler guna camera baru fz50 n dengan flash murah yg aku beli nak try ambik pic dlm dewan...tapi hasilnye kurang memuskan hati aku coz lighting kat contest tu tak menarik sangat n akupun baru try pakai fz50 jadi tak mahir lagi.. jadi leh ler ckit2..



mr kl 07


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net