JONJOE @ GANU FP

By: Jon Joe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Lawatan ke tapak projek

Posing dengan aset tetap syarikat yg masih tinggal
Tayar pun jadi aa..
Join dengan Aidaziq (http://aidaziq.fotopages.com/) n nurjihad (http://orang-grik.fotopages.com/) gi jalan-jalan kat Pertama Complex pe lagi shoot ler aper-aper yang boleh tuk entry baru hehehehe



Aset syarikat daa..


Tuesday, 6-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Desa Sri Hartamas

Eh ape tu?
Mahalnye!
Teh ais RM2.50
Join dengan AIDA AZIQ ronda2 kat Sri Hartamas tuk menikmati suasana malam. Ape lagi tengok shot2 yang rasa menarik ambik jer ler hehehe:-D


Wei ape tu?


Friday, 18-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Close up!

Sos KFC!
Check mate!
Aku ni memang suka foto close up..memang menarik



Sos cili KFC daa..


Thursday, 17-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Close up ke ni!

Ape ni!
control ayu!
control hansem!
Nak try edit foto tak tau ok ke tak!


Nak duit raye bang!




Wednesday, 16-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
flower

semasa kat angkasa lepas
bunga api
newtag1
first time ambik gambar close up..ok ker..


ni close up spider


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net