JONJOE @ GANU FP

By: Jon Joe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Thursday, 15-Mar-2007 06:19 Email | Share | | Bookmark
biru..

1
2
3


Tuesday, 13-Mar-2007 08:25 Email | Share | | Bookmark
spider

1


Monday, 26-Feb-2007 02:40 Email | Share | | Bookmark
ari & asne

makan jangan tak makan..
keris hikmat..
eh..
View all 11 photos...
ni pic perkahwinan sepupu aku mase kat kg ari tu..saje jer suke2 capture pic diorang..



Thursday, 22-Feb-2007 05:54 Email | Share | | Bookmark
Taman Metropolitan Kepong

camner ni tali dia da putus daa..
di sebalik kaki..
senja nan merah..
View all 10 photos...
Metro Park Kepong ni masih baru di kalangan warga KL n leh dikatakan menarik gak ler..byk gak ler bende yg menarik kat dlm ni n petang2 best gak coz ramai budak2 n orang tua yg main layang-layang kat cni..



Tuesday, 13-Feb-2007 01:00 Email | Share | | Bookmark
colour of letour de langkawi 07..II

woo..klas tu..
ala..dah ler panas..mane ler basikal2 ni..
tukang ambik gambar yg ade kat sane..
View all 13 photos...
Ni pic aku capture gelagat mereka yg gi tengok letour..mcm2 gaye ade yg paling best aku tengok gelagat photographer2 coz nak ambik shoot yg menarik sampai sangup diorang meniarap atas jalan raya..kelas tu..



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net