JONJOE @ GANU FP

By: Jon Joe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Feb-2007 00:08 Email | Share | | Bookmark
Colour of letour de langkawi 07

1
2
3
View all 6 photos...
Untuk tahun ke 2 ni aku try gi capture pic letour kat Dataran..tengok ramai betul photographer2 pro,semi,amatur cuba menunjukkan kehandalan masing2 untuk capture pic yg menarik..ade yg meniarap kat jalan n mcm2 gaye ler aku tgk..tapi aku tak sanggup nak buat mcm diorang..coz diaorg lehler camera semua gempak2..akupun turut serta gak ler ambik pic..setakat pic biase jer nak buat paning2 tu tak reti ler..tapi dapatlah jugak ambik pic2 yg biase2 jer hehehe



Friday, 12-Jan-2007 01:18 Email | Share | | Bookmark
macam-macam..

team 2..
pasukan kene belasah
Ni semua pic yg diambik semasa famili day kitaorang kat Melaka..



Tuesday, 9-Jan-2007 10:13 Email | Share | | Bookmark
Terompah gajah..

team belasahan..
sakit beb main bende ni coz tempat nak letak kaki tu dia pakai getah brand ape pun aku tak tau..pedih giler kaki kitaorang..tapi takpe walaupun pedih group kitaorang dapat no satu tu..hehehe..bestnye..



Monday, 8-Jan-2007 05:53 Email | Share | | Bookmark
Pantai Padang Kemunting, Melaka

wow ganasnye ombak..
rileks jer diaorang..tak takut ke..
wai..ombak datang..cepat lari..
View all 6 photos...
Ni pic aku ambik masa buat family day unit aku kat Pantai Padang Kemunting kat Melaka..masa ni dah nak petang dah tunggu matahari nak terbenam tak nampak lak pulak coz cuaca mendung mataharipun tak nampak daa..masa duk lepak2 tepi pantai tu ape lagi aku ambik ler pic budak2 yg duk seronok main dgn ombak tu..best gak tengok dia orang main..happy giler diorang ni duk tepi pantai..aku rase kat umah diorang tak de air kut tu diaorang seronok sangat kut hehehe.. macam aku ni lain ler kat ganu banyak pantai puas dah tengok pantai..pah tu pantai dia cun2 lak tu hehe.



ombak lari..


Saturday, 6-Jan-2007 01:31 Email | Share | | Bookmark
2007..

pic 1
pic 2
tak tau ler pic ape nak ambik tuk 2007 ni...ape2 jer ler...



ni pantai pd ker ni??..


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net