JONJOE @ GANU FP

By: Jon Joe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 22-Nov-2006 09:10 Email | Share | | Bookmark
langkawi 2..

dataran lang..
pulau ape tak ingat daa..
tengah menghayati keindahan
View all 6 photos...
tak de pic ler coz rase2 ni jer ler kut yg dapat dikongsi bersama anda semua hehehe



langkawi daa..


Wednesday, 15-Nov-2006 00:33 Email | Share | | Bookmark
percutian ke langkawi...

1..
2..
3..
Pada 9-11 Nov kita orang gi cuti-cuti malaysia kat langkawi..first time aku gi sane..sane bagi aku memang pulau yg cukup menarik rase tak puas nak gi sane coz banyak tempat menarik yg tak sempat kitaorg lawti coz kesuntukan mase laa..n if ade mase aku nak gi sane sekali lagi..byk tempat2 menarik kitaorg lawati kat sane gi kat beras terbakar, maik kete kabel, gi round2 pulau, gi tengok burung elang, mandi kat tasik dayang bunting memang aku rase best giler kat sane..


lepak2 sambil menghirup udara segar...


Thursday, 21-Sep-2006 00:46 Email | Share | | Bookmark
test power kat zoo negara part 3..

aweks cun..
adoii penatnyer..
huyoo camera baru tu..
View all 6 photos...
ni last part tuk pic kat zoo..ni pic gelagat2 pengunjung yg datang kat zoo ler ni..tapi yg bestnyer tengok budak2 tadika bukan main seronok dia org masuk dalam zoo. .kite tengok dia org seronok kiter pun rase nak join sekali..tapi takleh ler cause kite dah tua takleh ler join sekali nanti ape kate org kan..ni ler pic2 nyer sebelum poso ni..ni poso tak tau ler nak outing kat maner daa...maybe lamer ler tak update fp ni nanti..k ler selamat berpuasa dan selamat menyambut ketibaaan bulan ramadhan al mubarak....



Wednesday, 20-Sep-2006 02:07 Email | Share | | Bookmark
test power kat zoo negara part 2

1..
2..
3..
View all 6 photos...
ni pic kat zoo negara versi burung lak..tak de byk pic burung leh kite ambik cause burung same jer pah tu jenis yg semua kaki panjang jer...nak ambik pic burung terbang macam yg geng fp buat tak dapat ler..tu yg frust tu cause brurng tu terbang laju sgt tak sempat nak set camera ler..tp takpe ler nak buat camner dah nasib beb..ni ler beberapa pic2 burung yg sempat diambik..




Monday, 18-Sep-2006 06:31 Email | Share | | Bookmark
test power kat zoo negara part 1..

natang ape ni..
kancil beb..
lion queen hehehe..
View all 8 photos...
ujung minggu ari tu aku n geng opis aku (aida aziq) gi test power kat zoo negara biase aaa ikut tradisi geng2 fp outing kat zoo negara..yang paling best tu siap sorok camera lagi dlm plastik beg tuk cover takut kene caj rugi beb if kene caj hehehe.. tuk makluman kita orang sampai sane dalam kul 9.30 pagi n gi ler beratur tuk beli tiket but kita orang terkejut beruk tiket masuk zoo RM15 ingat dlm RM10 jer..tapi aiman tak kisah cause kita org fikir pengurusan mesti caj sekali dengan camera ni..cause maybe pihak pengurusan dah tau ramai org masuk camera secara haram macam yg kita org buat hehehe..takpe ler terima jer ler but buang karen jer kitaorang sorok camera tu..

pah tu masuk ler dalam zoo huyoo macam ni rupanye cause aku tak pernah lagi masuk sane macam2 ada..harimau.singa, burung cun2 beb..awek2pun cun2 gak..kita orangpun round ler tuk ambik pic binatang2 tu sampa 2 round kita orang jalan sampai lenguh kaki ni. .but yg paling frust tak dpt ambik pic harimau cause dia asik tidor jer biase ler rimau dah tua...

dalam kul 1.30 kita orang pun kuar ler biase aa kl dalam kul 2 mesti nak ujan..but berbaloi gak dapat masuk n tengok binatang yg tak boleh kite tengok secara dekat dalam hutan.. cause if dalam hutan mane kite leh tengok dekat macam tu.. takut bukan kita tengok dia.. dia makan kiter ade ler hehehe..k ler ade ler beberapa pic yg tak seberapa untuk kita orang yg amatur tuk dipersembahkan kpd kalian ni.. nak kate cun tak ler cun.. hampeh adelah.. tapi leh ler untuk dikongsi bersama k gak hehehe k right...




[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net