JONJOE @ GANU FP

By: Jon Joe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 5-Sep-2006 23:53 Email | Share | | Bookmark
semangat merdeka

my opis


Wednesday, 16-Aug-2006 00:39 Email | Share | | Bookmark
itik

itik..
itik serati..
itik serati putih..
pic-pic ni bukan itik gembol tapi itik serati...hehehehe...



Tuesday, 6-Jun-2006 12:13 Email | Share | | Bookmark
Ape-ape jer..

apa-apa lah..
apa-apa lah2..
air..
View all 5 photos...
Aku sebenarnya tak tau ape daa entry baru aku nak bagi untuk entry baru aku cause nak masuk pic tu org dah masuk last2 bosan aku tak der idea dah aku nak buat jadi ambik jer ape2 yang terlintas kat ati aku jadi aku masuk jer ler..



Friday, 28-Apr-2006 00:56 Email | Share | | Bookmark
Pangkor island beach resort

pokok nyor..tinggi beb..
 
hard landscape
View all 5 photos...
pic ni aku ambik masa aku atend satu conference mengenai GIS autodesk kat pulau pangkor..best beb kita orang kat sane cause conference hanya berlangsung pada sebelah pagi n petang jer malm pe lagi rehat2 jer ler sambil menghirup udara segar kat pulau..Pah tu yang bestnye saketeriat iaitu ACA Pasific memang best giler beb cause ape yg kita orang minta semua dia org bagi beb..memang beb dapt belajar n bercuti..huyoo..



Sunday, 9-Apr-2006 13:22 Email | Share | | Bookmark
Hansem boy

hansem boy
Wei lamer ler aku tak update FP ni bukan malah nak update tapi tak sempat n takde modal dah aku nak masuk pic..abih dah pic dalam stok aku..godam2 jumpe lak pic boy ni aku edit lak ckit bosan2 ni..



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net