JONJOE @ GANU FP

By: Jon Joe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Friday, 24-Mar-2006 08:13 Email | Share | | Bookmark
kehidupan..

hidup mesti diteruskan..




Wednesday, 15-Mar-2006 23:39 Email | Share | | Bookmark
PALM GARDEN HOTEL

kerja beb..
memang rajin bro ni..saspect2
merokok??
View all 6 photos...
Lame dah tak masuk new entry cause this week memang busy giler..last week kitaorang ader ler buat bengkel kat Palm Garden Resort kat Putrajaya jadi saketeriat but bahagian angkat2 barang n pasang memasang komputer jer..takper ler janji ader gak kerje kan..nak buat camner kan terima jer la beb..


kerja beb..


Tuesday, 28-Feb-2006 07:46 Email | Share | | Bookmark
View from my office..

wow..
Ni pic saje2 nak try ambik pakai cermin..saje jer ler..



Thursday, 23-Feb-2006 01:46 Email | Share | | Bookmark
Ray n sunset

PIC1
PIC2
PIC3
View all 6 photos...



Monday, 20-Feb-2006 03:52 Email | Share | | Bookmark
Muzium TUDM

father n son??
pic2
kaki pilot..
View all 8 photos...
Ni pic semasa pergi ke Muzium TUDM..tengok jer lah





[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net