JONJOE @ GANU FP

By: Jon Joe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 15-Feb-2006 10:26 Email | Share | | Bookmark
Terjunan ala ultraman oleh NURJIHAD

PIC1
PIC2
PIC3
View all 6 photos...
Pic budak ni aku ambik shot secara curi semase budak ni sedang tranning untuk mewakili Malaysia di sukan Komenwel 2015 dalam acara papan anjal di sebuah kolam tersembunyi di Bandar Tun Razak..Aku tengok memang boleh tahan ler style budak ni memang wolld class city betul n memang senang2 lah tuk Malaysia kutip pingat emas dalam acara berkenan..cayalah :

Dari kajian yg dijalankan trainner yg ajar budak ni pun memang aku rase byk experience jugak cause ape yg aku baca ler trainner dia ni encik Bong(dirahsiakan identitinya takut kene saman)memang byk dah menang pingat tapi kat kampung jer ler dalam acara terjun dalam sungai Grik :[/b](sumber:Berita Grik,2005) hahaha dan aku rase dlm 5 butir pingat dia dah kumpul kut but dalam kg jer ler..

Tapi aku rase budak ini perlu kpd trainner yg lebih baik terutama yg dah mewakili Terengganu [b](encik Jonjoe: menang 40 butir pingat emas sehinnga kini)
(sumber:Berita Terengganu,2004) dalam acara terjun papan lapis tuk ajar budak ini krn bagi aku budak ini memang ade potensi untuk berade di persada sukan terjun papan anjal antarabangsa

OK MAJULAH SUKAN UTK NEGARA





Tuesday, 14-Feb-2006 11:20 Email | Share | | Bookmark
Colourful of LE TOUR DE Langkawi

balik kg??
pic aku..
mesti pergi..
View all 13 photos...
Aku tak der ler ambik pic rider basikal tu cause mesti dah byk geng2 fp yg dah ambik pic rider basikal tu.. panning lah mcm2 ler..camera aku tak leh ler nak buat shot mcm tu tak reti ler.. just ambik pic2 gelagat2 manusia kat sane jer..orait



Monday, 13-Feb-2006 06:18 Email | Share | | Bookmark
Pantai Bari, Setiu Terengganu

wave1
wave2
wave3
View all 10 photos...
Masa tahun baru cine ari tu aku balik ler kat kg aku..pe lagi aku gune ler mase terluang yg ader with my family gi ler picnic kat pantai dekat kg aku ler..memang kat sane banyak pantai yg boleh dikatakan menarik but tak glemer macam Langkawi ler..tapi so ok ler for picnic dgn family..memang best kalu gi picnic dgn family sambil makan sambil berbual memang best oi..tak caye sudah!!

JADI CINTAILAH KAMPUNG KITA..





Wednesday, 8-Feb-2006 00:08 Email | Share | | Bookmark
PATI??

PATI1
PATI3
PATI4
View all 4 photos...
Pic ni jonjoe ambik kat sebuah pantai kat Ganu kite..Pic ni diambil cause ia byk menimbulkan persoalan??..Why??..adakah pantai ni dijadikan tempat pendaratan PATI dari seberang kerana begitu banyak foot print yang tidak dikenali memenuhi persisiran pantai tersebut or foot print BIGfoot yg mencari ikan di laut??..Semua ini menjadi satu misteri??..

Dari tinjauan dan soalselidik yg dijalankan ke atas 100 orang penduduk di situ mereke pun tidak mengetahui kehadiran tapak kaki tersebut sehinggalah pic ini diambil dan ditunjukkan kpd mereka..jonjoe merasakan ade satu yg tidak kene di sini dan perlu kepada siasatan yang lebih rapi oleh pihak seekers kat NTV7 tu.. hehehe?? :-



PATI??..


Monday, 6-Feb-2006 06:19 Email | Share | | Bookmark
Ayam kampung glemer

ayam kampung3
ayam kampung2
foto tag
Ni pic aku ambik mase balik kg cuti raye cine baru2 ni..ni ler ayam yg ade kat tin sardin cap ayam brand tu.Ni pun ambik gambor curi2 takut tuan dia nampok nanti susoh pulok aku cause ayam ni dah glemer kan..takut tuan dia mintak royalti lak gambor ayam dio kuar fp ni..Ni gambor2 yang sempat diambil oleh aku..hehehe



Letih dah aku posing..



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net