JONJOE @ GANU FP

By: Jon Joe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 25-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
New story BIGFOOT,kitchen utensil,faces n masuk jer daa..

foot print2
foot print5
foot print6
View all 6 photos...
Pic1 SEMASA aku n homemate aku panjat SALAH satu bukit kat Kepong,KL WE ALL terjumpe satu foot print misteri taktau ler yg sape punyer, aku takut ler yang BIGFOOT punyeR jadi aku snap ler untuk tatapan u all semua. Banyak SAIZ tapak tu sebab ader yg besar, sedan2, kecik pun ader juga leR.

MAYBE ler BIGFOOT ni NAK G SHOOPING kut kat KL cause TENGAH BIG SALE ni kan, but yg peliknyer n menjadi tanda tanya foot print tu macam pakai kasut jer siap ader brand kasut adidas lagi tu fuyoo..maybe BIGFOOT kat cni pakai kasut kut biase ler duk kat hutan kat Bandaraya Kuala Lumpur The World Class City lak tu banyak paku, cerucuk n mcm2 la..

Maybe masa nak balik hutan tu dia terpijak selut lembik kat atas bukit tu..jadi ader ler kesan foot print tu da..aku snap ler tuk dijadikan bukti for u all semua n maybe ia akan jadi HOT NEWS nanti HEHEHEHEHE..

Pic4 Ini aku shot spotan sepantas gen2 gitu wacaa..zass


zass..


Monday, 23-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Gelagat manusia..

kanak2 riang
filem baru beb!
posing!
Ni! tak tau citer ape untuk entry baru aku ni..masuk jer harap2 u all suke

Poster ni merupakan filem usahasama antara jonjoe http://jonjoe.fotopages.com n aidaziq production http://aidaziq.fotopages.com mengenai love story yang cukup tragis dan akan ditayangkan di pawagam pada awal feb.jadi sama2 kite menontonnye hehehe..



poster filem terbaru gua..



Thursday, 19-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hijau..

Sanglang, Kedah
Ganu kite..
Besut pun ade sawah daa..
View all 6 photos...
Tema kali ni pic yang ada kaler hijau..aku jumpe jer pic kaler hijau aku terus masuk ler untuk entry ni hehehe..



Pic sawah ni aku ambik kat kg aku kat besut ganu...Aku ingat kat kedah jer ade sawah padi rupanye kat ganu pun ada..


Tuesday, 17-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
New pic..

awan nak ujan daa..
awan 2
tarantula 1
View all 6 photos...
Dah lama menunggu nak masuk entry baru tapi ari ni baru dapat masuk lega rasenye..takde ape cume lame tak masuk entry takut tinggal lame ilang pulak minat edit foto ni hehehe..



tarantula..



Wednesday, 4-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
2006

azam baru..
ape jer la..
Takda entry baru aku nak masuk cume di sini aku nak mengucapkan selamat menyambut tahun 2006 dan semoga semua sukses dalam menjalankan apa jua kerja dan diberkati oleh Allah..

ikhlas dari :
jonjoe


Azam baru..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net