JONJOE @ GANU FP

By: Jon Joe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  >  >>]    [Archive]
Thursday, 29-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Usia

Ini kakinya..
Ini badannya..
Antik..
Ni shot semasa syok2 pusing2 kat Komtar kat Pineng pe lagi ambik jer ler..hehehe



Antik daa..


Wednesday, 28-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Rumah Rehat

Bacalah
Bacalah dengan..
Bacalah dengan nama..
View all 6 photos...
Minggu lepas dept. kitaorang buat lar satu lawatan ke MPPP untuk lihat pembangunan baru di sana..kitaorang semua menginap ler kat rumah rehat kitaorang kat Batu Feringgi..Apa lagi sampai sane ambik jer ler shot2 yang boleh diambil dari dalam rumah rehat sampai lah dalam feri..



Bacalah..

TERIMA KASIH n setinggi penghargaan kepada bro ni yg sanggup menjadi model saye tuk shot ni..Saya sebenarnye tak nak jadikan bro ni model saye but no another model n caj yg dikenakan very cheap so bolehlah buat sementara waktu before syarikat saya establish n dapat cari model2 yang cun melecun lak hehehe


Thursday, 22-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
The Mines II

Mane org daa?
Ape2 lah..
Gerai nasi lemak wei..
Ni selebihnya foto masa kat The Mines yang sempat aku shot malam tu...Lepas tu pagi tu dalam kul 11.00 pagi kitaorang gi Taman Tasik Permaisuri lak tuk ambik gambar tapi tak banyak cause cuaca tak berapa baik tapi takpe lah..hehehe



Nasi lemak..nasi lemak..


Wednesday, 21-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
The Mines

Bayang2
Sape letak sini ni?
UFO baru nak landing..
View all 6 photos...
Jalan2 dengan orang grik kat The Mines nak tengok citer gorilla tapi tiket da abis biase a citer baru lagi..lepas makan kat mcd ape lagi jalan2 ler gi ambik gambar tengok tempat2 menarik ambik jer..kalu org tengok mesti org kate betul ke tak 2 org tapi tapi sebab minat peduli ler ape org nak kate janji kite tau ape kite buat hahaha



Tulisan cina daa..


Monday, 19-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Dataran Merdeka

Sony beb..
Unik
Jalan2 dengan aidaziq n orang grik kat dataran merdeka saje nak gi ambik gambo tuk entry baru tapi mase tu cuaca kurang baik sikit ler..tapi takpe ler ambik jer bukan dapat ape pun..saje suke2



Sony beb!!


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net